top of page

Algemene voorwaarden

AANKOMST EN VERTREK

Check-in: 15u00 – 19u00

Check-out: 8u00 – 11u00

Mogelijkheid vroeger of later in te checken aan de hand van sleutelbox. Verwittig op voorhand!

Vroege check-in: Wens je voor 15u00 al over je kamer te beschikken? Vraag een early check-in aan. Afhankelijk van de beschikbaarheid wordt hier rekening mee gehouden.

Late check-in: Wens je in te checken na 19u00? Je kan gratis gebruik maken van onze sleutelkluis. Verwittig ons tijdig.

Late check-out: We kunnen een late check-out aanbieden op aanvraag tegen een vergoeding van €20. 

BETALINGEN

Alle reservaties geboekt via onze website, telefoon of e-mail zijn exclusief ontbijt van €18/pp (indien beschikbaar). Betalingen worden na het reserveren overgemaakt op ons rekeningnummer. 

Elke gemaakte reservatie bevestigt uw aanvaarding van onze algemene voorwaarden zoals beschreven op deze pagina.

NON-SMOKING

Wij staan achter een 100% rookvrij logement. Roken in het gebouw of op de noodtrap kan niet aanvaard worden en zal leiden tot een boete van € 200. Roken is toegestaan op het terras en in de tuin.

TOEGANKELIJKHEID

Onze kamers zijn niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

DIEREN

We hebben een hart voor dieren en staan daarom honden toe, indien u ons dit op voorhand laat weten.

AANSPRAKELIJKHEID

Herenhuis1919 kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade of verlies van zaken in het gebouw of die zich in of op de parking hebben voorgedaan.

Je bent steeds verantwoordelijk voor je eigen bezittingen.

Een schoonmaak kost van € 200 zal aangerekend worden indien het rokersverbod niet werd nageleefd. Schade alsook diefstal aan of in de kamers/eigendommen van Herenhuis1919 zal worden aangerekend.

AANTAL GASTEN

Al onze kamers zijn ingericht voor maximum 2 personen. Als blijkt dat er meer gasten verblijven dan opgegeven bij reservatie, zijn wij genoodzaakt om hiervoor extra kosten aan te rekenen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor aankomst. Bij annulatie van een reservering minder dan 7 dagen voor de datum van aankomst zal 100% van de totaalprijs in rekening worden gebracht Ieder geschil aangaande haar geldigheid, interpretatie, uitvoering van de overeenkomst, of facturatie in uitvoering hiervan behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken van het arrondissement Ieper.

Betreft Covid-19 of soortgelijke pandemieën?

Bovenstaande annulatie voorwaarden blijven steeds van toepassing. Als de Belgische overheid een binnenlands reisverbod inzake Covid-19 oplegt of er een beslissing op gemeentelijk niveau wordt genomen, zullen er tijdens de duur van de maatregel geen kosten aangerekend worden. Indien de landsgrenzen gesloten zouden worden, zullen alle internationale reizen ook kosteloos geannuleerd kunnen worden. Herenhuis1919 kan ten allen tijde de reservatie kosteloos annuleren indien overmacht of door onvoorziene omstandigheden.

Algemene voorwaarden: Tekst
bottom of page